Q-railing
'In der Welt zu Hause',
Glasstec 2012

Relatie:

Q-railing is internationaal marktleider als het gaat om railingsystemen en glasbalustrades, met vestigingen en partners in Europa, Afrika, Azië en de VS. Q-railing verlegt de grens op het gebied van design, kwaliteit en assortiment.

Klik op slide 1 voor video impressie

Video impressie

Klik hier voor video impressie

De vraag

Hoe geven we de standbezoeker een werelds gevoel en laten we zien dat Q-railiing voor elke situatie dé oplossing heeft. Rekening houdend met faceliteiten zoals; presentatie, workshops, hapje/drankje en overlegmogelijkheid.

De uitvoering

Op een vloeroppervlak van 255m2 presenteert Q-railing d.m.v. herkenbare situaties de nieuwste railingsystemen. 1. Een 'stadion', hier vinden workshops plaats. 2. Een 'winkelstraat', inclusief bar voor een heerlijke espresso. 3. 'De woonkamer', voor een rustig gesprek en een persoonlijke presentatie. 4. Het 'terras' voor een gesprek, een hapje en een drankje. 5. De 'presentatie', op een mega LCD scherm met 'live' presentatie toont Q-railing de trends op het gebied van railingsystemen. 6. Op de 1e verdieping bevindt zich de 'lounge', een fantastisch dakterras met uitzicht over New York, alleen voor genodigden!

Toegepaste middelen

beursstand concept, creatie en regie uitvoering

graphics

digitale presentaties

productbrochures
VIP uitnodigingen

advertenties on-/offline
 

Terug naar overzicht

Meer werk van deze klant zien?

Top