Alliander
Tabloid

Relatie

Alliander is een Netwerkbedrijf dat wordt gevormd door Liander, Endinet en Liandon. Samen zorgen zij voor onderhoud, vernieuwing, uitbreiding en aanpassing van het energienetwerk. Via het netwerk transporteert Alliander elektriciteit en gas naar 3,3 miljoen klanten in Nederland.

De vraag

Alliander wil ruim 2.200 medewerkers informeren, enthousiasmeren en overtuigen rondom het gebruik van de slimme meter. Sterk! is gevraagd mee te denken welke communicatielijnen en middelen ingezet kunnen worden om de boodschap 'haal meer uit de slimme meter' te laten landen bij de doelgroep.

De uitvoering

Voor een huis-aan-huis-krant met als thema 'Meer halen uit de slimme meter' zijn we begonnen met het samenstellen van een (redactie)formule. Voor de uitvoering van de krant hebben we interviews afgenomen, fotografie geregeld en de handling voor de verzending begeleid. Met als resultaat: een tabloid krant in de brievenbus waar je niet omheen kunt. Precies één van de vragen waar Alliander Sterk! heeft ingeschakelt. Bekijk de foto's voor het resultaat.

Toegepaste middelen

Advies en concept
Ontwerp en uitvoering
Tekst
Fotografie (Lode Greven)
Drukwerk
Handling
Projectmanagment 

 

Terug naar overzicht

Meer werk van deze klant zien?

Top