RBT KAN / ICER
Uitnodiging Koning

Relatie

ICER en Startpunt Spannende Geschiedenis: een nieuw duo! Innovatiecentrum ICER wordt de nieuwe hot spot van het DRU Industriepark. Een magneet voor bezoekers uit heel Nederland, de regio en van over de grens. En ICER krijgt er nog een extra functie bij. In ICER komt een Spannende Geschiedenis-Startpunt. 

De vraag

Voor de gemeenschappelijke opening van Innovatiecentrum ICER en Spannende Geschiedenis, willen ICER én de Gelderse Bureaus voor Toerisme door middel van een brief, Koning Willem-Alexander uitnodigen om medio april 2014 de openingshandeling hiervan te verrichten. Sterk! is gevraagd om hiervoor een creatieve ’verpakking’ te ontwikkelen, waarmee we de nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. De verpakking maakt het tevens mogelijk om over beide projecten extra informatie te geven.

De uitvoering

We hebben een 4-luik ontwikkeld van dik zwartboard. De 4-luik geeft achtergrond informatie betreft Innovatiecentrum ICER en Spannende Geschiedenis. In het binnenwerk vind je als uitgangspunt de opening van ICER en het Startpunt van Spannende Geschiedenis. Op de omslag staat een ridder vs. lasser om zo het contrast van beide partijen weer te geven. De 4-luik wordt in een matzilveren banderol geschoven  waarin de namen van het duo is uitgelaserd. De banderol is voorzien van een laserstans. De uitnodigingsbrief zit in een matzilveren envelop die verzegeld is doormiddel van een echte lakzegel.

Toegepaste middelen

A4 brief
Envelop matzilver met (wax)lakzegel
Banderol matzilver met laserstans
4-luik van 2 mm zwartboard, full color bedrukt

Terug naar overzicht
Top